Re-used IBC's

Tholu Re-used IBC's

We zijn op dit moment in de Benelux marktleider in het spoelen en verwerken van IBC’s. Dit is mede dankzij het feit dat we over een zeer moderne werklocatie beschikken. Dit gesloten proces garandeert onze klanten alle stappen voor een complete en goede spoeling. Onder deze vaste processen vallen spoelen, drogen, sealen en tot slot lektesten. Met de door ons ontwikkelde testmethode zijn we in staat om met grote precisie lekkages te detecteren. Gezien de enorme stroom aan Re-used IBC’s die wij uit onze productie krijgen, kunnen we deze ook zeer gedetailleerd op zowel merk als uitvoering uitsorteren en binnen vrij van vocht en contaminatie opslaan.

re used ibc hergebruik ibc

Inspectie

Alle IBC’s die wij collecteren worden - alvorens we deze spoelen - onderworpen aan een strenge inspectie. Diverse aspecten als product of UN-keur houden we in de gaten bij onze ingangscontrole. Mochten de IBC’s nog enige chemische restjes bevatten, dan worden deze eerst geneutraliseerd, voordat we ze spoelen.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk aspect in ons cleaningproces. Alle IBC’s worden na het spoelen visueel gecontroleerd op kwaliteit en op hygiëne. Mocht een IBC een UN-keur hebben, dan kunnen we deze opnieuw keuren met een maximum van vijf jaar. Dit gezien de controle van de BVI waar Tholu onder staat. Dit Belgisch Verpakkings Instituut heeft beoordeeld dat de kwaliteit van ons proces het toelaat om ons nieuwe inspecties uit te laten voeren. Tijdens de inspectie wordt de IBC opnieuw voorzien van een seal en de originele doppen en sluitingen.

hergebruik IBC Tholu -dsc1571 THOLU Ede BV -dsc1514
Sluiten

Aanmelden nieuwsbrief