Refurbished IBC's

Tholu Refurbished IBC's

Uit het gegeven dat er IBC’s uit alle denkbare takken van de industrie retour komen, is er ook een brede stroom IBC’s die we rebottelen. Dit vernieuwen van de bottle ( binnenblaas ) doen we middels een volautomatisch proces op onze productielocatie in Ede. Door de enorme doorloopsnelheid hebben we altijd de door u gewenste IBC op voorraad. Zowel met als zonder UN-keur. Een breed scala aan pallets behoort tot de mogelijkheden. Doordat wij de bottles zelf produceren en het geautomatiseerde logistieke proces in eigen hand hebben, zijn wij in staat om u de hoogste leveringsbetrouwbaarheid en kwaliteit bieden.

Tholu Refurbished IBC Tholu IBC

Kwaliteit

Door het vol geautomatiseerde proces heeft u de garantie dat alle IBC’s na samenstellen van blaas en kooi een additionele lekkentest krijgen. Ook komt de bottle na productie niet in aanraking met heftrucks, pallets en andere vormen van transport, maar wordt door transportbanden bij de re- bottle locatie aangeboden waardoor we beschadigingen tot een minimum beperken. We bieden onze klanten de service om gerebottelde IBC’s te traceren en ze eventueel terug te halen bij een calamiteit.

Recycling HDPE

We streven ernaar om zoveel mogelijk componenten van de IBC te her verwerken tot nieuwe toepassing. Gezien de enorme stroom HDPE die vrijkomt tijdens dit proces is dit één van de grootste stromen grondstof die we klaar maken voor een nieuwe toepassing. Jaarlijks wordt om en nabij de zevenduizend ton HDPE geschredderd, gewassen en klaar gemaakt voor een nieuw leven in de verpakkings- of automotive industrie.

IBC spoelen ibc reinigen -dsc1596 hergebruik ibc
Sluiten

Aanmelden nieuwsbrief