Over ons

Over Tholu

Greif Tholu is uw partner in industriële verpakkingen. De naam  Greif Tholu is samengesteld uit de Tho van Thomassen en de lu van Lunteren. Het familiebedrijf is in 1997 opgestart. In eerste instantie breed georiënteerd op de complete verpakkingsbehoefte Greif Tholu is een zeer betrouwbare partner als het gaat om het oplossen van uw verpakkingsvraagstukken voor zowel voedingsmiddelen, chemie als farma. Daarnaast kunnen wij u een brede range van stalen en kunststof vaten leveren in alle types. We beschikken over eigen vervoer en leveren door heel Europa. Wij verlenen u bovendien een uitstekende service met een productrange in een goede prijs/kwaliteitsverhouding. 

receptie tholu Tholu Ede pand

Producten

Onze producten bestaan uit een compleet pakket aan verpakkingen voor de industriële klant, te weten IBC’s in diverse uitvoeringen, zowel nieuw, rebottled als gespoeld. Onze hoge automatiseringsgraad staat garant voor een constant hoge kwaliteit. Daarnaast leveren wij grotendeels uit voorraad en hebben we alles in eigen beheer.

Expansie
De snelle groei van Tholu heeft ons tijdens de voorbije jaren genoodzaakt acht keer te verhuizen. Hiermee hebben we de stormachtige ontwikkelingen een passend antwoord geboden. Op de huidige locatie zijn wij gevestigd sinds 2012. Deze locatie was 30.000 m², waarvan 20.000 m² is overdekt

Nieuwbouw

In 2015 bleek deze locatie opnieuw te klein en konden we uitbreiden op een tegenovergelegen terrein waar we wederom nieuwbouw konden plegen met een bebouwde oppervlakte van eveneens 20.000 m². Door deze investering beschikken wij nu over een productievestiging van 40.000 m² op een terrein van 75.000 m². Hiermee zijn we klaar voor de toekomst. U bent van harte welkom bij Tholu!

Tholu International Ede Tholu IBC leverancier Tholu productie IBC Tholu International Packaging
Sluiten

Aanmelden nieuwsbrief